Despre Mine

Numele meu este Ionuț Popescu și practic cu pasiune și dedicare meseria de avocat de mai bine de 10 ani, cu rezultate remarcabile.

În viața de zi cu zi sunt un om cât se poate de normal, asemeni oamenilor pe care, ca și avocat, ii consiliez si ii ajut sa gaseasca solutii pentru cele mai arzatoare situatii din viata lor.

Ca si profesionist, sunt extrem de pasionat si dedicat profesiei de avocat, avand peste 10 ani de experienta in acest domeniu, cu rezultate remarcabile.

Prioritatea mea numarul unu este linistea clientilor mei, iar in acest sens, comunicarea este intotdeauna cat se poate de deschisa si directa, pentru ca am inteles cat de important este pentru oameni sa simta ca sunt intelesi si sa aiba incredere ca ii pot ajuta sa aiba castig de cauza. In al doilea rand, ma intereseaza sa obtin cel mai bun rezultat posibil pentru clientii mei, indiferent de complexitatea situatiei. Cred cu tarie ca orice situatie are o rezolvare, iar provocarile care pot aparea nu fac decat sa ne ajute sa crestem.

Domeniul juridic este un domeniu foarte competitiv, complex si din pacate, cu notiuni greu de inteles pentru omul obisnuit. Tocmai de aceea, prin tot ceea ce fac, caut sa simplific cat mai mult lucrurile pentru clientii mei si bineinteles sa le aduc si castig de cauza.

Domeniile de practică

Expertiză

Prin experienta acumulata, am incredere ca pot gasi solutii pentru orice problema, iar linistea clientilor mei este obiectivul meu principal.

Solicită acum o programare

We belive our succes only comes afeter your so that you pay only for results, not promises.